Barion Pixel
Ügyfélszolgálat +36 30 157 9812

Leander Kills

Leander Kills

“Rendeld meg a fellépésemet online! A feladatod mindössze annyi, hogy bejelentkezés után klikkelj a foglalási kérésre és írd be a rendezvény paramétereit!” Üdv, Leander Kills

Foglalható időpontok keresése

Kérjük add meg a tervezett koncert időpontját.
Kérjük add meg a kezdési időpontot.
Kérjük add meg a befejezési időpontot.
Kérjük add meg a tervezett esemény helyszínét.
Válasszon műsor típust!
Kérjük add meg a tervezett műsor hosszát!

Leander Kills biográfia

A Leander Rising és Amigod zenekarokból is ismert Köteles Leander énekes, dalszerző, basszusgitáros, zongorista, producer által vezetett Leander Kills Magyarország leggyorsabban fejlődő rockzenekara. A 2015. november 12-én publikált Szerelmetlen dal óta a csapat készített öt stúdióalbumot (Túlélő - 2016, Élet a halál előtt - 2017, Luxusnyomor - 2019, IV - 2020, Vérkeringő - 2022), egy koncertalbumot CD+DVD formátumban is (Live At Barba Negra Track - 2016) és egy angol nyelvű EP-t (Stabbing Westward - 2017) is. Három alkalommal szerepeltek nagy sikerrel A Dal című műsorban: az Élet (2017), a Nem szól harang (2018) és a Hazavágyom (2019) című felvételeikkel. 2022 végéig 267 koncertet adott a Leander Kills. Magyarországon kívül játszott már a zenekar Ausztriában, Csehországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Ukrajnában is. Facebook rajongóinak száma jelenleg 59.000. Youtube csatornájának előfizetői száma 76.500, akik már közel 65 millió organikus (!) megtekintést generáltak 8 év alatt.

2016. márciusában megjelent Túlélő című első lemezük a hivatalos albumeladási lista élén nyitott és jelölték a Fonogram - Magyar Zenei Díjra "Az év hazai hard rock vagy metal albuma" kategóriában.

A lemez megjelenésével egyidőben koncertezni kezdő zenekar turnéját nagy érdeklődés várta. 2016-ban 23 településen 6300 jegyet adott el a csapat és 9 fesztiválra kapott meghívást. Eljutott Szlovákiába és Csehországba is.

A koncertek fergeteges hangulatát a Live At Barba Negra Track koncertlemez örökítette meg, mely CD+DVD formátumban is megjelent.

Viharom tavaszom című dala felhasználásra került 2016-ban az augusztus 20-i ünnepi tűzijáték során.

2017 az eurovíziós dalfesztivál magyarországi válogatóműsorában találta a zenekart az Élet című dallal, mellyel a döntőig jutott a csapat és országos ismertségre tett szert. A tavaszi turné legtöbb állomására elővételben elfogyott az összes jegy. A zenekar megduplázta, bizonyos településeken megháromszorozta a közönségét.

A Tankcsapda zenekar felkérésére készített Lopott könyvek feldolgozásuk YouTube-nézettsége hamar elérte a 2 millió megtekintést.

A 2017 szeptemberében kiadott Élet a halál előtt című nagylemez az albumeladási lista élén nyitott és platinalemez státuszt ért el.

Nem szól harang című dalával első helyen jutott tovább A Dal 2018 első válogatójából és menetelt a döntőig.

A 2019. február 22-én megjelent, Luxusnyomor című harmadik Leander Kills album első klipes dalához, a Majd úgy sírsz értem-hez a Budapest Parkban forgatott klipet a zenekar.

Paksi Endre 60. születésnapja alkalmából a Leander Kills feldolgozta az Ahányszor látlak című Ossian dalt, melyre rajongói videó készült.

A Luxusnyomor című album alig 2 hét alatt aranylemez státuszt ért el, és 3 hétig első volt a Mahasz albumeladási listáján, őszre pedig platinalemezzé érett, melynek emlékére bakelit változatban is megjelent az album. A lemez a Fonogram díjat is elnyerte "Az év hazai hard rock vagy metal albuma" kategóriában.

2020. október 30-án jelent meg a Leander Kills IV stúdióalbuma CD és három különböző színű (piros, fekete, ezüst) LP formátumban. Az album egy hét alatt elérte az aranylemez státuszt, 2021 május elején pedig a platinalemez szintet.

A Leander Kills zenekar jelenleg a 2022. december 9-én megjelent új Vérkeringő album 2023 tavaszi lemezbemutató koncertturnéját járja. Az eladási listán #2 pozícióban debütáló album dalainak készítése a pandémia alatt kezdődött. A rendkívüli helyzet, a bezártság, a kilátástalanság szülte a 2021. november 27-én napvilágot látott Magamnak hiányzom című dalt, melyet korábban Leander kényszerűségből egyedül készített el, és a gyönyörű dalhoz forgatott videó is tökéletesen visszaadja annak az időszaknak a hangulatát. 2021 novemberében aztán már ismét zenekari felállásban készült el a nagysikerű Manipulátor, majd az újabb lezárások szülték 2022. január 28-án a Dal a szorongáshoz című brutálisan rövid szerzeményt. Az extrém klippel is megörökített márciusi megjelenésű HorrorShow még mindig a világ, a helyzet visszásságairól szólt, és gyakorlatilag egy váratlan felkérés adott új lendületet Leanderéknek. A Csináljuk a fesztivált 2022-es évadában Leander a döntőig menetelt az István, a király ikonikus betétdalával, a Szállj fel, szabad madárral, melyből zseniális zenekari változat is született. Ezt követően gyors egymás után készültek az új dalok, hogy végre kezünkbe foghassuk az ötödik Leander Kills albumot, melynek végén még a Homokóra kiváló feldolgozása is helyet kapott. Az album grafikáit Bödecs András készítette, és különleges művészi alkotások egész sora ékesíti a borítót, és a szövegkönyvet.

A fantasztikus 2023. március 10-i Barba Negra Red Stage-en megtartott teltházas budapesti koncertje után a Leander Kills két új gitárossal vágott neki tavaszi turnéjának, a bandához rögtön csatlakozó Barkóczi Bencével (Meristem), majd az április végi debreceni dupla koncerten bemutatkozó másik új állandó gitárosával, Nyerják Gáborral (Mink, All But One). A tavaszi turnén részt vett a Leander Kills örökös tagja, az ideiglenesen visszatérő Bodor Máté is, aki májusban már anyazenekarával, az Alestormmal turnézik Amerikában.

2023. május 20-án este az Akvárium Klub Nagy Halljában mutatta be először budapesti közönségének a Leander Kills új felállását és a vadonatúj Falakon túl is itt hangzott el az első alkalommal élőben. Az új dal zeneszerzője Köteles Leander és Barkóczi Bence, míg a szövegét Leander jegyzi.

Leander 2023. augusztusára felkérést kapott Torda szerepére az István, a király 40. évfordulós előadásában, melyet 3 alkalommal adtak elő a Budapest Arénában hatalmas sikerrel. Az előadás kapcsán a zenekar elkészítette a Véres kardot hoztam című dal feldolgozását, melynek hangfelvételében maguk a rajongók is hallhatók "Koppány, koppány" kiálltással, míg a dalhoz 3 nyári koncerten, Pécsett, Győrben és Budapesten forgatott klipet Leander és csapata.

2023. novemberében indult nagysikerű Örökzöldek Turnéjuk, melynek több dátuma is már elővételben teltházas lett. A turné során a legismertebb saját dalok és a legizgalmasabb feldolgozások kerültek a setlistre, köztük egy vadonatúj Jimmy feldolgozás, a Még nem veszíthetek.

Leander Kills koncertek

Leander Kills 2024/07/06 21:00 - 07/06 21:00 Szabadtéri színpad élő koncert
Szabadtéri színpad 2024.07.06 21:00 UTC+2

Leander Kills legfrissebb hírei

Keretbeli felugró ablak(ok)

Időtúllépés

Időtúllépés

Kereséseinek száma meghaladta
az öt lehetőséget,
A további böngészéshez lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Típus

Típus

Regisztráció

Belépés

Regisztráció

Regisztráció

Az oldal használata regisztrációhoz kötött.

Szociális

Regisztráljon az alábbi lehetőségek egyikével

vagy

Regisztráció

A név megadása kötelező.
Az e-mail cím megadása kötelező.
A telefonszám megadása kötelező.
A jelszó megadása kötelező.
Az adatkezelési irányelvek elfogadása kötelező
A felhasználási feltétek elfogadása kötelező.
A KoncertBooking vízjeles cover fotó használata kötelező.
Van már profilod? Jelentkezz be!

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette jelszavát, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Elfelejtett jelszó

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Jelszó megújítása

Jelszó megújítása

Ha elfelejtette a jelszavát, küldünk Önnek egy linket, amivel létrehozhat egy új jelszót, és visszajuthat a fiókjába.

Jelszó megújítása

Kérjük írja be új jelszavát.
Kérjük írja be új jelszavát mégegyszer.

Figyelem!

Figyelem!

A funkció használatához kérjük lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Meghívó küldése

Elfelejtett jelszó

Siker!

Siker!

Figyelem!

Figyelem!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Figyelem!

Figyelem!

Az aktivációs linked érvényessége lejárt! A Belépés/Aktiváló email újraküldése menüpontból kérhetsz újat.

Keresés mentése

Keresés mentése

Keresését hozzáadhatja a naptárához, így az eseményben lévő linket megnyitva mindig friss találatokat kaphat.

Kiemelt nap!

Előadói lista küldése

Hibás emailcím!
Nincsenek előadók kiválasztva

Ajánlat küldése

Ajánlat küldése

Hibás emailcím!

Listázó linkjének küldése

Listázó linkjének küldése

Hibás emailcím!
Név megadása kötelező!
Bezárás