Barion Pixel

Összes DJ-k stílusú előadó | KoncertBooking | Koncertszervezés, műsorrendelés közvetlenül a produkciótól.

Ügyfélszolgálat +36 30 157 9812

Összes DJ-k stílusú előadó

Dévényi Tibor
Kezdetben parodistának indult. Dévényi Tibor a 60-as években tűnt fel, a televízióban mint könnyűzenei riporter. Dévényi Tibor első magyar D.J.-ként a 70-es években lett ismert. Súlyos autóbalesete a 80-as évek végén egy rövid időre megtörte a karrierjét. Legismertebb televíziós műsora a Három kívánság volt, mely lehetőséget teremtett kamaszkorú gyermekek hogy találkozhassanak kedvenceikkel, sportolókkal, előadóművészekkel stb. Ismertté vált Tibi bácsi elintézi című műsorával is.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
EnterTrain Party Band
"Ha partyzenekar, csak az EnterTrain!" Együttesünk számára a legfontosabb – ami miatt létrejött ez a formáció -, a minőségi látványon és „hallványon” túl, a közönséggel egybeforrva, egy hatalmas bulit kerekítve, felhőtlen szórakozást és felejthetetlen élményt nyújtson! FESZTIVÁL Fesztiválok, városi és falusi rendezvények rendszeres látogatói vagyunk.Legyen szó koncertről, utcabálról, vagy akár sztárvendégek közönségének bemelegítéséről,az EnterTrain Party Band garantálja, hogy „rock'n'roll száll az utcán át,odavonzzuk a lányok táborát”! CÉGES RENDEZVÉNY, vagy HÁZIBULI Elengedhetetlen kelléke a jó party zenekar.Egész estés élőzenei műsorunk, koncerthangulatot varázsol a rendezvény helyszínére!Széles repertoárunknak köszönhetően mindenki megtalálja a kedvére valót, az igazi retro slágerek mellett a mai sikerlisták dalait is örömmel játsszuk, minden igényt kielégítve. ESKÜVŐ Hatalmas örömmel és odaadással támogatjuk a házasulni vágyókat! A párok számára a saját esküvőjük az egyetlen és legfontosabb. Akkor és ott számunkra nem létezik más, csak Ti! Egy esküvőről három emléke marad a násznépnek: „A menyasszony gyönyörű volt, a vacsora páratlan és hatalmasat buliztunk”. Ez utóbbi a EnterTrain Party Band feladata, hogy a napotok még emelkedettebb hangulatban teljen és fergeteges buli hangulatot varázsoljon a tánctérre.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
DJ DEKA & MISS CHRISSTYN
Pörgesd fel a hangulatot DJ Dekaés Miss Chrisstyn műsorával! DJ Deka produkciója Magyarországon kívül a környező országokban is jól ismert: több, mint 2 évtizede szórakoztatja a fiatalokat országhatáron belül és kívül. Maxilemezek egész sorát jelentette már meg DJ Deka, akinek YouTube-ra feltöltött videóklipjeit 5 milliónál is többen nézték meg. Miss Chrisstynnel járja az országot, hogy a lehető legtöbb rendezvény életét felpörgesse! Nemcsak a YouTube-on zenét hallgató fiatalok éneklik kívülről DJ Deka dalait, fellépései alkalmával magát a lemezlovast is meglepi, hogy korosztálytól függően a teljes közönség vele énekli a legnagyobb slágereit. Ráadásul nemcsak Magyarországon! Németországban, Ausztriában, Horvátországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Szerbiában, Romániában is többször vendégszerepelt óriási sikerrel. Több, mint 2 évtizednyi lemezlovas tapasztalattal a háta mögött DJ Deka idén is Miss Chrisstynnel lép színpadra, aki a Sláger és Muzsika TV-ből is ismerős lehet. Egy igazán lendületes, vonzó és kellemes hangú énekesnő, aki DJ Dekával fellépéseik alkalmával mindent megtesznek, hogy emlékezetes estében részesítsék a közönséget .
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Digital Scream
A csapat érdemeit nem kell bemutatni hiszen azon kívül hogy 1992 és 1996 között kiérdemelték a legtöbb fellépést elérő zenekar címét, minden albumuk aranylemez lett, állandó szereplői voltak (néha egyszerre 2 albummal is) a Mahasz Top 40 Album eladási listának, sőt volt rá példa hogy a 3. helyen előzték be Zámbó Jimmy-t , de elsőként használtak hazánkban olyan hangszereket samplereket ami 2018-ra már alapkövetelmény lett a zeneiparban.Szintén ők vállalták fel először hogy feldolgozásokat csinálnak ami addig nem volt trend,manapság pedig tudjuk szinte már kötelező elem.A tagok az eltelt években sem tétlenkedtek, a háttérben produceri tevékenységet folytattak,melyből külön kiemelhető a frontember DJ Yano, aki Yan De Mol művésznéven saját felvételeket is készített a nyugati lemezpiacra, producerkedett és remixelt, hihetetlen népszerűségre tett szert a Szulejmán TV sorozat betétdalának táncolható verziójával világszerte ahol vetítik a sorozatot .Partnerei között említhető C.C.Catch, akinek I can loose my heart című dalára készített remixe a Youtube-on már 5 millió feletti megtekintésnél jár.Ha lehet azt mondani emelt a téten és a tavalyi évben részt vett a Thomas Anders (Modern Talking) általt meghirdetett nemzetközi remix versenyen melyet a barátjával (Follow The Sunlight) közösen készített dallal meg is nyertek, nagy nevű producereket és együtteseket megelőzve.A 2015-ben a Digital Scream – Gold című válogatáslemezük megjelenésének kedvező eladásai és fogadtatása után jelenleg a 2018 őszén megjelenő albumukon dolgoznak de most 2018 júniusban megjelentették a beharangozó kislemezt (maxi single) mely egy 1977’s Corvina dal az Álmaidban visszatérek korszerűen hangszerelt feldolgozása, ami a szerzők Szigeti Ferenc és Soltész Rezső engedélyét és tetszését is elnyerte valamint a megjelenés hetében a hivatalos Mahasz kislemez listán a 14. helyen nyitott !!! 2021-ben ismét leporolták egy régebbi slágerüket ,mely dal annak idején sok szerelmespárnak okozott örömet . A Nagy Szerelem 2021 című maxi kiadvány azonnal a Mahasz Kislemezlista 15. helyén találta magát. Miután előző válogatáslemezük a 'Gold' minden példánya elfogyott ismételten kiadtak egy válogatásalbumot de immár a felfrissített verziójuk dalokból 'Best of Mixx' névvel . Újra járják az ország szórakozóhelyeit, telt házas rendezvényeken vesznek részt, frissített repertoárral amelyben a régi slágereik hallhatóak updatelt verziókban és a régi hagyományt követve ma is feltűnő a csapat megjelenése a fellépéseken.Mindazoknak ajánlom akik Retro vagy Magyar Partyt szerveznek, falunapokra és egyéb rendezvényekre. Nagyobb eseményeknél van lehetőség plusz táncosok vagy zenészek, szintetizátor és elektromos dob bővítésére. A csapattal a fellépés után mindig mód van autogramm osztásra és közös fényképezkedésre.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Dj. Bobby
Dj. Bobby Retro Show (csakis az eredeti retro zenékkel, amiket mindenki ismer, és bulizik rá!) Falunapokra, városnapokra, fesztiválokra, bármilyen rendezvényre rendelhető, akár az egész rendezvényre is, másik fellépő előtt, vagy után, akár műsorvezetéssel is. Igény esetén felszereléssel is kérhető (külön megegyezés tárgya). Igazi közös bulizás a közönséget is bevonva, akik együtt éneklik a jobbnál-jobb retro slágereket.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Gabreal x LuiBig
Egészen különleges élményt garantál a Gabreal (Soós Gábor-hegedűművész) x LuiBig (Nagy Lajos - Dj) formáció. A klasszikus zenére jellemző magas szintű felkészültség, és az elektronikus zene pezsgése teszi egyedivé hangzásukat. Repertoárjukon a 80-as évek megunhatatlan sikereitől, a legnépszerűbb filmzenéken keresztül, egészen a legújabb slágerekig minden megtalálható, ami feledhetetlenné tud tenni egy céges rendezvényt, egy esküvőt, egy ünnepséget, vagy éppen egy rooftop party-t. Az A-ha, Ed Sheeran, Dua Lipa, David Guetta, Burak Yeter vagy Avicii megkerülhetetlen, ha jól akarod érezni magad. Írd meg kik a kedvenceid, vagy csak jelezd, milyen eseményre keresel produkciót, és bízd ránk magad. Garantáltan egyedülálló élményben lesz részed/részetek.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Dj. Mezriczky & Iváncsics Noémi
Dj. Mezriczky (Mezriczky Tamás) 2004 óta hivatalos lemezlovas.Első megjelenése is ekkor látott napvilágot egy Ákos feldolgozással Ilyenek voltunk címmel.A szerzemény sikeréről maga a szerző is elismerően vélekedett,bár mint elmondása szerint a dance stílus nem az ő világa.Ismert nevek készítettek remixet a dalból (Erős vs. Spigiboy,Peat Jr & Fernando),amely felkerült a Juventus Mix 8 zenei albumra.Számos hazai és külföldi (Szlovákia,Vajdaság) club vendégeként debütált már az évek alatt.Dj. szettjeit a 90es évek zenei világától egészen a napjaink zenéig vegyíti,,ahol szinte pillanatok alatt egy házibuliban találja magát az ember.2023-tól Iváncsics Noémivel (Leányfalu-i Szekér Színház tagja) kiegészülve alkotnak közös zenei produkciót,melynek zenei alapjait Szauter Nándor (Fernando) jegyzi.Repertoárjukban áthangszerelt feldolgozások jelennek meg,mellyel a siker garantált az ismert daloknak köszönhetően.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
DJ Radnai
Radnai Péter, aki korábban az RTL-nél és a TV2-nél is nagy nézettségű műsorok producere, majd a Playboy főszerkesztője volt, jelenlegi televíziós munkái mellett DJ-ként is vállal fellépéseket és műsorvezetést. Zenei profil: a megrendelő igénye szerint és a közönség hangulata és életkora alapján: 70-es, 80-as, 90-es évek top slágerei, vagy a mai top hitek. DJ Radnai fellépéseinek igazi házibuli hangulata van, a retro daloktól a legnagyobb mai slágerekig szinte mindent játszik, amire garantáltan mindenki szívesen bulizik. Radnai Péter többször lépett fel a Sziget Fesztiválon, korábban a Balaton Soundon, a VOLT fesztiválon, a Campus Fesztiválon. Gyakran játszik budapesti és vidéki szállodák rendezvényein és skybarjaiban. Kedvelt fellépője céges rendezvényeknek, kongresszusoknak, esküvőknek, partiknak, születésnapoknak. Műsorvezetést is szívesen vállal magyar, angol és orosz nyelven.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Dj.Gringo
Pályámat a 70-es évek végén a disco műfaj igazi kibontakozása idején kezdtem Pécsett. Mivel mindig is érdekeltek a technikai újdonságok, ezért a híradástechnikai pályát választottam, ehhez társult a zene iránti rajongásom. A sors a kezemre játszott, megismerkedtem a város egyik leghíresebb lemezlovasával. Ő vitt bele a disco akkori igazi világába, tőle lestem el, évek alatt azokat a fortélyokat, amivel igazi hangulatot, és ezzel egy varázslatos élményt lehet nyújtani a közönségnek. 90-es évek elejétől egyre több alkalommal álltam kollégám mellé a pulthoz és saját blokkal szórakoztattam a nagyérdeműt. Egyenes út vezetett a saját műsor levezénylése felé. Átvettem a stafétabotot barátomtól és nyomdokain haladva számos élvezetes discot vezettem a város szórakozó helyein. (Olympia bár, Rózsakert, Mecsek cukrászda, Budapest Kertészeti Egyetem Klubja…..stb) Az esküvői rendezvények mellett céges és magánjellegű összejövetelek zenei produkciójának levezetése is szerepel repertoáromban (születésnap, házassági évforduló, leánybúcsú stb..)
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
DJ Lotters
A ’90-es és 2000-es évek RETRO SZTÁR DJ/Producere, a korszak hiteles képviselője. Saját dalaival Remixeivel fergeteges RETRO DISCO SHOW-val, valamint az elmúlt 30-év TOP Slágereivel és hamisítatlan Party/Fesztivál hangulattal várja a bulizni vágyó közönséget, korhatár nélkül!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Keresés szűrése
Szűrés

Keretbeli felugró ablak(ok)

Időtúllépés

Időtúllépés

Kereséseinek száma meghaladta
az öt lehetőséget,
A további böngészéshez lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Típus

Típus

Regisztráció

Belépés

Regisztráció

Regisztráció

Az oldal használata regisztrációhoz kötött.

Szociális

Regisztráljon az alábbi lehetőségek egyikével

vagy

Regisztráció

A név megadása kötelező.
Az e-mail cím megadása kötelező.
A telefonszám megadása kötelező.
A jelszó megadása kötelező.
Az adatkezelési irányelvek elfogadása kötelező
A felhasználási feltétek elfogadása kötelező.
A KoncertBooking vízjeles cover fotó használata kötelező.
Van már profilod? Jelentkezz be!

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette jelszavát, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Elfelejtett jelszó

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Jelszó megújítása

Jelszó megújítása

Ha elfelejtette a jelszavát, küldünk Önnek egy linket, amivel létrehozhat egy új jelszót, és visszajuthat a fiókjába.

Jelszó megújítása

Kérjük írja be új jelszavát.
Kérjük írja be új jelszavát mégegyszer.

Figyelem!

Figyelem!

A funkció használatához kérjük lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Meghívó küldése

Elfelejtett jelszó

Siker!

Siker!

Figyelem!

Figyelem!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Figyelem!

Figyelem!

Az aktivációs linked érvényessége lejárt! A Belépés/Aktiváló email újraküldése menüpontból kérhetsz újat.

Keresés mentése

Keresés mentése

Keresését hozzáadhatja a naptárához, így az eseményben lévő linket megnyitva mindig friss találatokat kaphat.

Kiemelt nap!

Előadói lista küldése

Hibás emailcím!
Nincsenek előadók kiválasztva

Ajánlat küldése

Ajánlat küldése

Hibás emailcím!

Listázó linkjének küldése

Listázó linkjének küldése

Hibás emailcím!
Név megadása kötelező!
Bezárás