Barion Pixel

Összes Retro stílusú előadó | KoncertBooking | Koncertszervezés, műsorrendelés közvetlenül a produkciótól.

Ügyfélszolgálat +36 30 157 9812

Összes Retro stílusú előadó

TNT
TNT // ROBBAN A BOMBA Jelen, közelmúlt 2005-ben, amikor azt hittük, végleg elköszön a 2000-es évek egyik legsikeresebb formációja, a TNT, még nem sejtettük, hogy igazából csak akkor kezdődik minden! Hosszú évek kihagyása után ugyanis részese lehetett az Aréna közönsége a nagy visszatérésnek, hiszen 2011-ben egy hatalmas nagykoncerttel tudatták a nagyérdeművel, a TNT ÚJRA ÉL! TÖBB SZÁZ TELTHÁZAS KONCERT SZÁMTALAN SLÁGER TITKOS ÜZENET - KICSI GESZTENYE - HA NEM JÖN ÁLOM A SZEMEMERE - BOLOND, AKI SÍR – TILTOTT PERC – SÍRNI TUDNÉK . . . TÖBB EZER ÚJ, ÉS A NOSZTALGIÁTÓL ELÉRZÉKENYÜLT RAJONGÓ Egy életérzés, amit Ti is átélhettek a TNT zenekar koncertjein! TNT pályafutásának sikerei 300.000 eladott album 6 aranylemez 4 platina lemez 1 gyémánt lemez
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Nagy Feró és a Beatrice
Nagy Feró nevét a Beatrice frontembereként és színpadi szerepei kapcsán mindenki jól ismeri, több évtizede a zenei élet egyik legfoglalkoztatottabb, legkedveltebb előadója határon innen és határon túl. 1971-ben csatlakozik a Beatrice zenekarhoz, ami akkor még lánycsapatként volt ismert. Miután 1977-ben a zenekar feloszlik,1978-ban megalakítja a klasszikusnak számító és ma is ismert Beatrice zenekart, amelynek a frontembere lett. 1981–es feloszlásuk után Feró megalapította az Ős-Bikini–t a magyar alternatív punk-rock kultúra egyik legmeghatározóbb együttesét. 1987–ben újra összeállt a Beatrice zenekar, több dalukkal átírták a slágerlistákat,2018-ban ünnepelték 40. születésnapjukat egy nagyszabású Aréna koncerttel és a 2019-es évben több mint 70 állomásos országos turnét tartottak. Nagy Ferónak olyan slágereket köszönhetünk, mint a 8 óra munka, Azok a boldog szép napok, a Pancsoló kislány, a Mielőtt végleg elmegyek, a Fagyi, vagy a Gyere kislány gyere. Garázs című rádióműsora a problémákkal küszködő fiataloknak számára nyújtott segítséget, valamint amatőr zenekarok mutatkozhattak be a nagyközönség előtt. 1989-ben Állami Ifjúsági Díj kitüntetésben részesült, 2016-ban A Magyar Érdemrend lovagkeresztjét vehette át. 2017-ben életrajzi könyve alapján bemutatták a Ricse Ricse Beatrice rockmusicalt az Új Színházban, melyben élőben zenél a jelenlegi zenekar és Feró is megjelenik a darabban. Az előadások a mai napig hatalmas sikerrel mennek. 2021-ben Kossuth díjat kapott, ami a magyar kultúra művelésének és ápolásának elismeréséért járó legmagasabb magyar állami kitüntetésnek számít A zenekar tagjai: Nagy Ferenc (ének), Laczik Ferenc (basszusgitár), Tari Botond (billentyű, gitár), Nagy Hunor Attila (dob) és Kékkői Zalán (gitár)
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Republic
A 1990-es megalakulást követő év végére meg is született a Republic Bódi László Cipő, Boros Csaba, Nagy László Attila, Patai Tamás, és Tóth Zoltán alkotta klasszikus felállása, amely több mint 20 évig osztozott a közös munka minden örömében, sikerében, feladatában. A tehetség korán bizonyságot nyert hiszen a zenekar szinte rögtön sikerrel robbant a köztudatba, lendületes dallamaival, tele torokból énekelhető, őszinte szövegeivel. A legtöbb zenekar kezdeti problémáival ellentétben a Republic több mint két évtized után, 2013 március 11-én érkezett karrierje legnehezebb időszakához. A zenész-dalszerző-énekes Bódi László Cipő hosszú betegségét követő halála egyszerre volt a Republic és egyben a hazai zenei élet tragédiája. Hihetetlen akaraterőt és szakmai alázatot tanúsítva az együttes átvészelte a legrosszabbat, frontemberük elvesztését és a hagyományok megtartása mellett máig aktívan folytatta a munkát. Az akkor már régóta a zenekarral dolgozó Halász Gábor lett a Republic gitárosa, Boros Csaba basszusgitáros pedig előre lépett a mikrofonhoz. Az új management minőségi szemléletváltása egy mai, professzionális produkciót állított színpadra. Friss albumaik továbbra is stabilan platina státuszt érnek el és az olyan új slágerek mint a Kimondom a neved, a Valódi, vagy a Ha igaz lenne tökéletesen harmonizálnak az örökzöldekkel, néha az új generáció képviselőivel is sikeres közös projekteket szülve, mint a New Level Empire, vagy a Bagossy Brothers Company. A Republic mára a magyar könnyűzene igazi veteránja. Nagy sikerű koncertjeik, dalaik üzenete a lehető legegyszerűbb úton igyekeznek eljutni a szívekhez. Amit csinálnak se nem pop, se nem rock, se nem népzene, de a lényeg, hogy Mindenkié – vagy ahogy Ők mondják, lakossági beat!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Császár Előd FLM
Császár Előd túlzás nélkül a 90-es évek egyik rádiós- tévés- és popikonja, sikerdalai simán túlélték az elmúlt negyedszázad (az előadóra nézve igencsak viharos) évtizedeit, hogy méltó helyet foglalhassanak el a hazai popzene pantheonjában. Megtalállak Még, Tiltott Szerelem, Nem Kell Másik, Végetért A Nyár, Rólad Álmodom mind-mind egy korszak meghatározó dalai voltak, melyek azóta is sűrűn bukkannak fel a rádiós playlisteken. Nincs házibuli vagy retro party ezek nélkül, a misztikumhoz pedig sokat ad, hogy Előd - kevés kivétellel - nem adta elő régi dalait élőben: nemzetközi dj karrierje külföldre szólította. Egy évtizeden keresztül turnézta keresztül-kasul az egész világot. Dj duójával vezette az Amerikai Billboard Dance Listát, A brit DJ Magazin Top 100-as nemzetközi listáján 5 éven keresztül szerepelt dj duója, dolgozott Tiesto, Armin Van Buuren, Paul Oakenfold, Lana Del Rey, Demi Lovato és nagyon sokan mások lemezein producerként. Többszáz hivatalos remix fűződik a nevéhez szólóban és duóba, bőven 100 millió feletti lejátszással büszkélkedhet csak a Spotify platformon. Az egyetlen hazai előadó, akinek van amerikai aranylemeze: ez félmillió eladott példányt vagy annak megfelelő streamed jelent az USA-ban. Előd tavaly nagyon sikeres képzőművész karrierbe kezdett, festett cicái nagyon hirtelen komoly hullámokat vetettek a hazai művészvilágban, és úgy tűnik olyan helyeken is komolyan veszik művészként, ahol a hozzá hasonló háttérrel érkezőket - néhány kivétellel - sosem. Ennek köszönhetően az elektronikus tánczene kicsit háttérbe szorult az életében. Egy tavalyi Budapest Parkos fellépés után - ahol a közönség csaknem szétszedte a színpadot - született meg a 2024-es Turné ötlete. Egy billentyűs, két vokálista (az egyik szaxofonvirtuóz is), valamint minden dalhoz egyedileg készült Shane 54 “vizuálorgia” - ez az új Császár Előd show. Természetesen MINDEN régi dal felhangzik, és természetesen eredeti változatban: itt nincsenek “modernizált” house remixek a megtalállak mégből kéremszépen. Minden olyan mint 1997-ben volt (zeneileg legalábbis biztosan).
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Dolly Plusssz
Magyarország rock and roll királynőjének új csapata: DOLLY PLUSSSZ Dolly a magyar könnyűzenei élet egyik ikonikus, meghatározó alakja, szinte az egyetlen olyan előadó, aki zenekarával (Hungária) 100.000 FIZETŐ néző előtt koncertezett 1995-ben az ország legnagyobb stadionjában, ezt a bravúrt azóta sem tudta tűlszárnyalni senki. 40 éves színpadi múlt, 40 album, több száz slágerlistás dal, melynek nemcsak előadója, hanem szerzője is volt. Legendás zenekarai: Hungária, Dolly Roll... és a legenda folytatódik: A Dolly Plusssz a hazai poptörténetben lényeges szerepet betöltő Dolly Roll megszűnése után 2017-ben alakult, majd 2018-ban újra formálódott, ekkor csatlakozott az együtteshez, a Megasztárból már jól ismert Palcsó Tomi. Jelenlegi felállás: Dolly- Palcsó Tamás- Michelisz Norman- Doba Dániel- Schüszler Ferenc- Susovich Szilárd- Gere Orsolya- Vincze Fruzsina-Gombkötő Zoltán. Túl vannak már számos hazai és külföldi élő nagy koncertes fellépésen, 2019-ben az A38 hajón felléptek a Legendák akusztik sorozatában, a csapat tavaly ünnepelte 5. születésnapját.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Szabó Ádám
Szabó Ádám énekes, harmonikaművész, a 2011-es Csillag Születik döntőse, a 2020-as Sztárban sztár győztese.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Zalatnay Sarolta CINI
A 9 milliós olvasótáború „The Guardian” brit napilap kult hősnek, a magyar pop-rock egyik úttörőjének és a magyar Janis Joplinnak nevezi. Úgy tartják, világsztár lehetett volna, ha Angliában marad. Miután visszautasította a világsztár Bee Gees énekes Maurice Gibb házassági ajánlatát, 1969-ben hazatért, hogy az akkor kibontakozó magyar rockzenei kultúrának az úttörőjeként a nemzetközi színvonalú rockzenét képviselje. Úgy említik, mint: „Nagy halat egy kis tóban”, akit hazájának akkori kormánya elzárt attól, hogy a „dekadens nyugaton” is elismerhessék következetesen magas színvonalú munkásságát. Az 1971-es Táncdalfesztiválon a Fák, virágok, fény című dallal nyert. Kísérte az LGT, Scampolo, Bergendy, Omega, Metro, Generál, a Skorpió együttes is. 1976-ban alapította Postásy Juli és Várszegi Éva bevonásával a Cini és a Tinik nevű formációt. 1984-ben közösen turnézott Komár Lászlóval, majd szólókarrierbe kezdett. Külsejével divatot teremtett, meghatározó egyénisége lett a korabeli tinédzser lányoknak. 2018-ban élete 70. évében ünnepelte az Erkel Színház színpadán pályája ötvenedik jubileumát, ugyanott, ahol elindult a pályafutása, az első Táncdalfesztiválon, 1966-ban. A teltházas koncerten Zalatnay Sarolta mellett mások is felléptek. Az énekesnő duettet adott elő Takáts Tamással (Miért mentél el?) és Varga Miklóssal (Hosszú, forró nyár) Zenei életműve: 18 nagylemeze van, 50-nél több kislemeze. Az általa elénekelt közel 600 dal közül jelentek meg például: angolul, spanyolul, olaszul, németül, sőt még oroszul is. 2007-ben Londonban a Finders Keepers kiadó ismét piacra dobta Zalatnay Sarolta 19 dalából álló funky-rock lemezét, mely az összes nagyobb lemezboltban megtalálható. 55. éve, 16 éves kora óta áll a színpadon korát meghazudtoló lendülettel. Élete izgalmas, személyisége eredeti. Három generáció énekli dalait. Előadása nem csak szórakozás, de élmény, hiszen dalaival értéket közvetít. Érzések, élmények, fájdalmak, könnyek és nevetés elevenednek meg dalaiban annak a korosztálynak, akiknek fiatalon a zene a forradalmi változást és szabadságot jelentette. Egy egész generáció ezeket a zenéket hallgatva nevelte fel gyerekeit és ezeket a dalokat hallgatva vigyáznak unokáikra ma is. Legismertebb slágerei: · Hol jár az eszem? (Auth Ede – Halmágyi Sándor, Táncdalfesztivál, 1966) ISWC: T-007.000.453-3 · Túl szép volt (Presser–S. Nagy István, 1968)[13] · Nem várok holnapig (Majláth Júlia – Fülöp Kálmán, Táncdalfesztivál, 1967) ISWC: T-007.004.029-7 · Oh, ha milliomos lennék (Lovas Róbert – S. Nagy István Táncdalfesztivál, 1968) ISWC: T-007.199.713-1 · Nem vagyok én apáca (Schöck Ottó – S. Nagy István, 1970[14] ISWC: T-007.120.940-9 · János bácsi pipája (Schöck Ottó – S. Nagy István) ISWC: T-007.174.940-0 · Hordár (Schöck Ottó – S. Nagy István)[15] ISWC: T-007.127.871-1 1966-ban a Magyar Televízió Táncdalfesztiválján második helyezést ért el a Hol jár az eszem című dallal, majd 1967-ben megnyerte a „Nem várok holnapig” című számmal, amelyet az Omega együttes kísért. A zsűri magyar-angol tagja egy londoni szerződést ajánlott fel az énekesnőnek, amellyel 1967–1969 között Londonban élt. Nemzetközi díjak: · 1969 Anglia (BBC Országos Énekverseny 2. hely) · 1970 Castlebar (Mindig kell egy barát-angol verzió) Legjobb Európai Dal) · 1970 Pozsony (Legjobb Előadó) · 1971 Dublin (Nemzetközi Sajtó Díj) · 1972 Split (Nemezetközi Dalfesztivál 1. hely, Miért mentél el? szöveg: Adamis Anna, dal: Presszer Gábor) · 1973 Caracas (Legjobb Előadó) · 1973 Berlin (Legjobb Előadó és Legjobb dal- Félteni kell) németül A Magyar Állatvédelmi és Természetbarát Szövetség tiszteletbeli Elnöke, részt vett az állatvédelmi törvény megalkotásában. Cini támogatja a református egyház Pándy Kálmán otthonának szellemi fogyatékkal élő lakóit, akik hisznek a zene gyógyító erejében, és ennek fényében egy kórust is létrehoztak együtt. "Zenei kitörés" - előadóművészet tanár a Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ zenei képzésén hátrányos helyzetű roma fiatalok számára. Cini nem csupán énekesnő, de példakép is a feltörekvő hazai tehetségeknek. A 2000-es években folyamatosan utazik, Ausztráliában, Kanadában, az Egyesült Államokban, valamint szinte minden évben, Szlovákiában lép fel, hogy elvigye a határon túli magyaroknak generációk dalat. Ruttkai Éva Kossuth és Jászai Mari-díjas színművésznő „Cinike. Első fesztivál "Hol jár az eszem, csak a csengőt figyelem". Egy kislány énekel, ide-oda ingatja fejét, olyan magával ragadóan kedves, mint Vaszary Gábor kiskacsája a Monptiban, olyan gyanútlanul boldog is: "Látjátok, hogy úszom!" Aztán a második nagy szám:"Nem várok holnapig", micsoda pezsgődugó pukkanásos erő. Hangja érzelmet, erőt fejez ki. Mindenki meg kell, hogy szeresse. És aztán a: "Tölcsért csinálok a kezemből!" Ugye halhatatlan? Igen, mint a "Sonny Boy" meg az Indián szerenád. És Ő Zalatnay, a miénk, a mi kislányunk volt, a lányunk lett, és a miénk marad." Varga Miklós énekes, előadóművész Határtalan élmény Cinivel a közös munka. A zenei tehetsége olyan magas szintű, hogy komoly versenyfutás csak követni őt. Ugyanakkor végtelen alázattal dolgozik minden dalon, hogy az őt hallgatókat megfelelően szolgálja. Scott D. Wilkinson critic, the Attic This fantastic slab of vinyl gets my vote for best album of 2007. Sarolta Zalatnay ranks as one of the most important entertainers from her era. Although best known as a singer during her salad days, strictly for her vocal talents ignores her exploits as pianist, actress, fashionista, writer. Bangó János hegedűművész Sarolta zenei pályafutása minden fiatal kitörni vágyó gyereknek példa lehet. Akarás, tanulás, tehetség és alázat, ezzel lehet kitörni a hátrányos helyzetből. Cini élő példa a fiatalok számára, hogy lehetséges. Kathy-Horváth Lajos hegedűművész, zeneszerzőa Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ vezetője Mindig büszke volt arra, hogy magyar és imádja a hazáját, -amit, amikor tehette volna és a világsztárság kapujában volt- sem hagyta el. A 2019-es évben több, mint 100 koncertet adott teltházzal, Magyarországon, Erdélyben, Szlovákiában, Kárpátalján. Sarolta mindig szívén viseli a magyar zenét, illetve az itthoni és külhoni magyarokat egyaránt. Shwarcz Dávid énekes „Zalatnay Sarolta gyermekkorom nagy kedvence. Családom is imádta, így én is nagy dózisban hallgattam a dalait. Nem bántam meg. Egy mindig erős, kacér, csinos és őszinte, páratlan hangú ikon. Aki képes volt megmaradni Embernek. És mindig kiállt azok mellett, akik rászorultak. Köszönöm, hogy vagy és, hogy megismertelek Drága Cini. Hálás vagyok, amiért mindig mellém, mellénk állsz! Kincs vagy ennek az országnak. Köszönjük!”
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Soltész Rezső
SOLTÉSZ REZSŐ az egyik legnépszerűbb hazai előadó, aki a Szóljon hangosan az ének című ikonikus slágerével az 1981-es Táncdalfesztiválon lopta be magát a közönség szívébe. A több mint 50 éve sikeres előadóművészi pályát több mint kétmillió eladott lemez és több ezer fellépés fémjelzi. A fellépéseken elhangzó örökérvényű slágereket minden egyes alkalommal együtt énekli vele a közönség. Soltész Rezső ma is rendkívül aktív, eleganciájával, hiteles előadásmódjával, kedvességével, közvetlen stílusával minden alkalommal elvarázsolja a közönséget.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Varga Miklós
A magyar rockzene - sokak által – egyik legnagyobb hangjának, lemezei és színpadi szerepei révén ma már legendának tartott alakja. 1975 óta van a pályán, profi pályafutását az 1980-ban alakult Pandora’s Box zenekarban kezdte. Az igazi áttörést 1983-ban, az „István, a király” című rockopera bemutatója jelentette számára. Bár ekkor még csak hangját adta a darabhoz, s később vette át a színpadi megjelenést is - határon innen és túl, Sevillától Csíksomlyóig -, mégis ezzel indult el színházi karrierje. Az elmúlt években rockoperák főszerepeinek hosszú sorában bizonyította kivételes képességeit, számos nagy történelmi figurát életre keltve. Így több különböző műben alakította Jézust, vagy hallhatatlan költőnket, Petőfi Sándort a számtalan alakításon túl. Több játékfilmben is szerepelt, még prózai színészként is debütálva. Énekesként számos jelentős külföldi fesztiválon ért el sikereket, szerzett díjakat. 1985-ben - a szakma és a közönség szavazatai által egyaránt - lett az év énekese. „Európa” című dalával, melynek zeneszerzője is, évekig vezette a hazai slágerlistákat, s nemzetközi sikerekkel is büszkélkedhet. Több nyelven vitték már sikerre különböző külföldi előadók is a dalt. Lemezeinek sora szinte felsorolhatatlan, több mint 150 olyan hanghordozón énekelt, amely vagy szólólemeze, vagy rockopera szerepe, vagy amelynek közreműködője volt, ezek közül jó néhány külföldön megjelent, angol nyelvű album is. Jelenleg szóló pályafutásán kívül dolgozik saját zenekarával, a Varga Miklós és a Band formációval is. Munkásságát elismerték többek között eMeRton-, Artisjus-, Budapestért díjjal, 2011-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével tüntették ki, de tulajdonosa a Magyar Művészetért díjnak, Regionális Príma Különdíjnak, s elismerték a Világ Magyarságáért Művészeti Díjjal is. 2022-ben, szakmai elismerésként megkapta a Máté Péter díjat.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Szandi
Szandi a legfiatalabb magyar platinalemezes előadó. 1989-ben Fenyő Miklós felfedezettjeként indult a pályán és idén a 35 éves szakmai jubileumát ünnepli. 2020-ban jelent meg a 20. önálló CD albuma Bolond nyár címmel, ami két hét alatt Aranylemez lett. Számtalan válogatáslemez, több ezer fellépés itthon és külföldön, Több Emerton és Arany zsiráf díj, arany és platinalemezek, több, mint 2 millió eladott hanghordozó fémjelzi énekesi pályáját. Filmfőszereplőként, zenés musical sztárjaként és népszerű Tv műsok rendszeres szereplőjeként is találkozhatunk vele. 2024-ben A Dal című TV műsor zsűritagjaként mutatkozik be.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Keresés szűrése
Szűrés

Keretbeli felugró ablak(ok)

Időtúllépés

Időtúllépés

Kereséseinek száma meghaladta
az öt lehetőséget,
A további böngészéshez lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Típus

Típus

Regisztráció

Belépés

Regisztráció

Regisztráció

Az oldal használata regisztrációhoz kötött.

Szociális

Regisztráljon az alábbi lehetőségek egyikével

vagy

Regisztráció

A név megadása kötelező.
Az e-mail cím megadása kötelező.
A telefonszám megadása kötelező.
A jelszó megadása kötelező.
Az adatkezelési irányelvek elfogadása kötelező
A felhasználási feltétek elfogadása kötelező.
A KoncertBooking vízjeles cover fotó használata kötelező.
Van már profilod? Jelentkezz be!

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette jelszavát, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Elfelejtett jelszó

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Jelszó megújítása

Jelszó megújítása

Ha elfelejtette a jelszavát, küldünk Önnek egy linket, amivel létrehozhat egy új jelszót, és visszajuthat a fiókjába.

Jelszó megújítása

Kérjük írja be új jelszavát.
Kérjük írja be új jelszavát mégegyszer.

Figyelem!

Figyelem!

A funkció használatához kérjük lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Meghívó küldése

Elfelejtett jelszó

Siker!

Siker!

Figyelem!

Figyelem!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Figyelem!

Figyelem!

Az aktivációs linked érvényessége lejárt! A Belépés/Aktiváló email újraküldése menüpontból kérhetsz újat.

Keresés mentése

Keresés mentése

Keresését hozzáadhatja a naptárához, így az eseményben lévő linket megnyitva mindig friss találatokat kaphat.

Kiemelt nap!

Előadói lista küldése

Hibás emailcím!
Nincsenek előadók kiválasztva

Ajánlat küldése

Ajánlat küldése

Hibás emailcím!

Listázó linkjének küldése

Listázó linkjének küldése

Hibás emailcím!
Név megadása kötelező!
Bezárás