Barion Pixel

Összes Rock | KoncertBooking | Koncertszervezés, műsorrendelés közvetlenül a produkciótól.

Ügyfélszolgálat +36 30 157 9812

Összes Rock

Dolly Plusssz
Magyarország rock and roll királynőjének új csapata: DOLLY PLUSSSZ Dolly a magyar könnyűzenei élet egyik ikonikus, meghatározó alakja, szinte az egyetlen olyan előadó, aki zenekarával (Hungária) 100.000 FIZETŐ néző előtt koncertezett 1995-ben az ország legnagyobb stadionjában, ezt a bravúrt azóta sem tudta tűlszárnyalni senki. 40 éves színpadi múlt, 40 album, több száz slágerlistás dal, melynek nemcsak előadója, hanem szerzője is volt. Legendás zenekarai: Hungária, Dolly Roll... és a legenda folytatódik: A Dolly Plusssz a hazai poptörténetben lényeges szerepet betöltő Dolly Roll megszűnése után 2017-ben alakult, majd 2018-ban újra formálódott, ekkor csatlakozott az együtteshez, a Megasztárból már jól ismert Palcsó Tomi. Jelenlegi felállás: Dolly- Palcsó Tamás- Michelisz Norman- Doba Dániel- Schüszler Ferenc- Susovich Szilárd- Gere Orsolya- Vincze Fruzsina-Gombkötő Zoltán. Túl vannak már számos hazai és külföldi élő nagy koncertes fellépésen, 2019-ben az A38 hajón felléptek a Legendák akusztik sorozatában, a csapat tavaly ünnepelte 5. születésnapját.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Egri Péter és a Mystery Gang
Az örök értéket őrzi az idő...” Így van ezzel a rockabilly nevű zenei műfaj, ami az 1950-es években alakult ki s mai napig világszerte zenekarok játsszák, és népszerűsítik. Egri Péter gyerekkori álmot valósítva meg hozta létre a Mystery Gang együttesét, hogy ezt a világot játssza, megidézze, először a nagy elődök majd pedig a saját dalain keresztül. Zenekarával nemzetközi népszerűségre tett szert, itthon s külföldön egyaránt sok követője és utánzója akadt. Előadói stílusát, és autentikus szerzői, alkotói munkáját egyaránt díjazták, ezzel felírta Budapestet és Magyarországot a nemzetközi rockabilly térképre. Közben itthon hatalmas közönséget épített, kisgyerektől egészen az idősekig..--
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Kamilka & Pesti Sikk
Hollywood tündöklő zenésfilmes világának aranykora és a hazai sikkes és csillogó swing korszak érája elevenedik meg a színpadon a Kamilka & Pesti Sikk zenekar által. A múlt zenei kincseinek stílusos és mai előadásában egy igazán vidám, szórakoztató műsor által szeretnénk közel hozni a klasszikus tánczene érdemeit a 100 évvel később azt hallgató közönségünkhöz - mindezt 100%-ban magyar nyelven. Legyen részese a gyémántporos időutazásnak!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Ed Philips and the Memphis Patrol
Az Európa szerte rendkívül népszerű budapesti ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let yourself go, A Little Less Conversation, Hurt, Frankfort Special vagy a Viva Las Vegas. A banda a koncerteken amerikai katonai egyenruhában lép fel. A ruhák és a színpadkép a katonai ládákkal egyaránt utalás Elvis Európában töltött katonaéveire. A hangszerek korhűek, az előadások energikus és robbanékony stílusa a rock-a-billy fénykorát idézi. Koncerteket a megszokottól eltérő színpadkép és a látványos show-elemek teszik egyedivé. A dalokat friss és új hangszerelésben adják elő, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek rock-a-billy hangzásánál. A csapat a 2011-es megalakulása óta két lemezt adott ki, illetve dolgozott együtt Ferenczi György EMeRTon-díjas szájharmonika-művész, énekessel, a többszörös nemzetközi díjnyertes Fool Moon énekegyüttessel és Elvis Presley eredeti zenekarának a TCB Band-nek jelenlegi énekesével Dennis Jale-el. Az együttes dalai szerepelnek több Európai és egy Japánban kiadott világválogatás lemezen is. A zenekar fennállása óta több mint 10 országban adott koncertet és napjainkra már megkerülhetetlen vendégei a stílust képviselő hazai és nemzetközi kluboknak, fesztiváloknak, zenei találkozóknak. A zenekar tagjai: Ed Philips – ének Sonny – gitár Singer – nagybőgő Little Tommy – dobok
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
HASHTAG A Party Band
Fiatalos és lendületes formáció amely tökéletes választás táncos rendezvényekre mint például céges partik, fesztiválok, városnapok, falunapok, születésnapok és esküvők.Műsoruk a 60-as évektől napjainkig tartó zenei korszak top 10-es slágereit öleli fel, elsődleges céljuk vendégeik magas szintű szórakoztatása. A te bulid – a te választásod! Ha jó partyt akarsz, jó döntéseket kell hoznod. Hidd el, menni fog!Kérj ajánlatot!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
CandyMen Duo
Igazi nagyzenekaros koncertélmény, fantasztikus hangulat! Palettán: Rockabilly, Rock, Pop, Country, Blues, Humor, Cukiság. A műfajról: A szó ötvöző a rock és a ’hillbilly’, azaz ’vidéki’ szavakat, mely a műfaj sajátos hangszereire utal. Klasszikus eleme a nagybőgő, amin kézzel, vonó nélkül játszanak, ez adja a zene húzását, lelkét, alapját. Mindenki megtalálja benne a neki tetszőt. Zakatoló ritmus, erő, dinamika, és dallamosan izgalmas hangszeres szólók, show szerű előadásmód, cirkuszi akrobatákat idéző színpadi mozgás. Ez az igazán zseniális recept. A zenekar garantáltan biztosítja a felejthetetlen szórakozást és az emlékezetes zenei élményt, amit a meghívások óriási száma is híven tükröz. Az igazi kitörést az oldies zenei szubkultúrát képviselő zenekarok közül a 2018-as X Faktor hozta meg, ahol sok-sok előválogató után egyetlen zenekarként a közel 4000 versenyző közül a második „Élő show” után, hatodik helyen végzett a banda 4 fős formációja. Műsoruk szerves részét azóta is a 90-es évek hazai és külföldi retro slágerei, illetve a mostani világslágerek Rockabilly átdolgozásai alkotják, a közönség legnagyobb örömére. Tagok: Tom White - Ének, Harmonika, Akusztikus gitár Schiffler Patrik (Ricky) - Ének, Nagybőgő Ha valaki igazi mozgékony bandát szeretne házibuliba, bárba, kávézóba, alkoholfőzdébe vagy akár fesztiválra, az keressen bizalommal!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Filtol Rock and Roll Zenekar
„Tálcámon kínálom a Filtolt, és a frissítő drazsét,Fülledt éjszakákon, mentol illat száll felém... Mmm.” ( Hungária egy. )Kérdés a következő? Ki az a FILTOL zenekar??Utcabálok, rendezvények, fesztiválok, ARANYLEMEZES zenekara!Ha jössz zenélünk Neked! Ha hívsz megyünk, addig is behűtjük a pezsgőt!Legnagyobb közönséggel rendelkező, Budapesti Rock and Roll zenekar, mely elsősorban a Magyar Rock and Roll siker dalokat viszi színpadra, eredeti hangszerelésben és látványos Show formájában, mely kitűnő hangulatot teremt bármilyen rendezvényen. A műsor egy része HUNGÁRIA show, a másik része hasonló stílusban készült SAJÁT dalok. A zenekar tagjai múlttal rendelkező zenészekből állnak, akik Fenyő Miklós és Komár László oldalán is megfordultak közreműködő zenészként. Városi - falunapokra, táncos rendezvényekre, a zenekar felkérése kitűnő választás! Albumok:A zenekar, a Trimedio Records Kft. kiadásában, 2021 decemberében jelentette meg önálló lemezét „Belehalunk a Rock and Rollba”, ami 11 dalt tartalmaz. 2020.októberében megjelent „Ősz slágerei” című válogatás Cd kiadvány után, ARANYLEMEZT vett át a zenekar. 2022. Őszén megjelent a zenekar második Cd kiadványa” Strandszezon” címmel.Média megjelenés:Rendszeres szereplője vagyunk az online médiáknak, televíziónak és rádiónak. Többek között a Sztár Limonádé c. lapnak, a www.sztarlimonade.hu oldalnak, a Tv2- nek, a Zenebutik csatornájának, Az RTL club, Muzsika Tv műsorainak, a Trimedio Tv-nek , Petőfi rádiónak, M2 Petőfi Tv-nek, Duna Tv-nek, valamint a Trimedio rádió, Petőfi rádió, a Győr + Fm rádió adásainak.Karácsonykor a „ Gyújts Gyertyát „ c. klip 210.000-es nézettséget produkált, ami a hasonló témájú dalok között a legnagyobb. https://www.youtube.com/watch?v=Ul4IvxKi1AQ Videók: https://www.youtube.com/channel/UCB7shk7XwTapEGReqhRjoyg
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Boka Boogie Band
Fergeteges hangulat, a zene és a tánc csodálatos találkozása! A zenekar tagjai különböző zenei formációkkal, hosszú évek óta járják már az ország útjait, és koptatják a kisebb-nagyobb színpadok deszkáit. Egyen-egyenként, és néha együtt is, megjártuk már a hatalmas fesztiválszínpadokat, játszottunk megszámlálhatatlan kis klubkoncerten, de mindig és mindenhol a legtöbbet akartuk adni magukból és tudásukból a közönségnek! Ez a célunk ezzel a formációval is! Igényesen meghangszerelt és előadott feldolgozások, saját szerzeményekkel fűszerezve! Így hívjuk a szórakozni és táncolni vágyó közönségünket, egy remek hangulatú igazi élőzenés bulira!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
A Blues & Rock kiskoncert - Száraz Tamás Seniorral
A Rock és Blues klasszikusok címet viselő előadás feledhetetlen zenei élmény a világot megjárt előadó, Száraz Tamás Senior tálalásában.A legnagyobb magyar és külföldi legendák számai hangzanak el, mint például Gary Moore, Deák Bill Gyula, AC/DC, Deep Purple, Jimi Hendrix, Bikini, Edda.Igény szerint meghívott sztárvendégekkel egészül ki az előadás, csatlakozik hozzá Száraz Tamás Jr. színész-énekes, de nagyzenekari formációban is felcsendülhetnek az ismert dallamok.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Darlene Brown and the Wild Youngs
A Darlene Brown and the Wild Youngs legendás amerikai country/rockabilly és R&B énekesnők (Janis Martin, Wanda Jackson, Ruth Brown) munkásságát és színpadi örökségét mutatja be, megidézve az 50 es évek rock & roll hangulatát. Hajdu Bianka - ének, gitár Kovács Kornél - gitár Petrovits Attila - nagybőgő Christian Bruni - dob
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Keresés szűrése
Szűrés

Keretbeli felugró ablak(ok)

Időtúllépés

Időtúllépés

Kereséseinek száma meghaladta
az öt lehetőséget,
A további böngészéshez lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Típus

Típus

Regisztráció

Belépés

Regisztráció

Regisztráció

Az oldal használata regisztrációhoz kötött.

Szociális

Regisztráljon az alábbi lehetőségek egyikével

vagy

Regisztráció

A név megadása kötelező.
Az e-mail cím megadása kötelező.
A telefonszám megadása kötelező.
A jelszó megadása kötelező.
Az adatkezelési irányelvek elfogadása kötelező
A felhasználási feltétek elfogadása kötelező.
A KoncertBooking vízjeles cover fotó használata kötelező.
Van már profilod? Jelentkezz be!

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette jelszavát, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Elfelejtett jelszó

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Jelszó megújítása

Jelszó megújítása

Ha elfelejtette a jelszavát, küldünk Önnek egy linket, amivel létrehozhat egy új jelszót, és visszajuthat a fiókjába.

Jelszó megújítása

Kérjük írja be új jelszavát.
Kérjük írja be új jelszavát mégegyszer.

Figyelem!

Figyelem!

A funkció használatához kérjük lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Meghívó küldése

Elfelejtett jelszó

Siker!

Siker!

Figyelem!

Figyelem!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Figyelem!

Figyelem!

Az aktivációs linked érvényessége lejárt! A Belépés/Aktiváló email újraküldése menüpontból kérhetsz újat.

Keresés mentése

Keresés mentése

Keresését hozzáadhatja a naptárához, így az eseményben lévő linket megnyitva mindig friss találatokat kaphat.

Kiemelt nap!

Előadói lista küldése

Hibás emailcím!
Nincsenek előadók kiválasztva

Ajánlat küldése

Ajánlat küldése

Hibás emailcím!

Listázó linkjének küldése

Listázó linkjének küldése

Hibás emailcím!
Név megadása kötelező!
Bezárás