Barion Pixel

Összes Mulatós stílusú előadó | KoncertBooking | Koncertszervezés, műsorrendelés közvetlenül a produkciótól.

Ügyfélszolgálat +36 30 157 9812

Összes Mulatós stílusú előadó

Csocsesz
Csocsesz több, mint 25 éve szórakoztatja élőben zenekarával, igény esetén tánckarával a közönséget. Pályafutása a TV2 Dáridó című műsorában indult, igazán ekkor vált közismerté. Utána Szuperbuli /M1 ,Story-Tv ATV -RTL -TV2 Zenebutik, Sláger Tv és Muzsika Tv műsorainak rendszeres vendége, fellépője. 2001-ben munkáját Líra-díjjal ismerték el, de a legnagyobb elismerés a közönség szeretete. 2014-től Sláger-Tv Sztár Like műsorvezetője. 2018 Áprilisától az RTL saját gyártású műsorának, a „Muzsika Tv Extra Csocsesszel” házigazdája! RTL Konyhafőnök VIP műsorának döntőse RTL- Fókusz, RTL- Reggeli, Gyertek át című műsorok, magazinok szereplője! A mulatós sztár zenekarával fesztiválok, városnapok, falunapok, esküvők, magánrendezvények/pl. születésnapok/ nagy kedvence. Műsorait a jókedv és a felhőtlen szórakozás jellemzi!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
EnterTrain Party Band
"Ha partyzenekar, csak az EnterTrain!" Együttesünk számára a legfontosabb – ami miatt létrejött ez a formáció -, a minőségi látványon és „hallványon” túl, a közönséggel egybeforrva, egy hatalmas bulit kerekítve, felhőtlen szórakozást és felejthetetlen élményt nyújtson! FESZTIVÁL Fesztiválok, városi és falusi rendezvények rendszeres látogatói vagyunk.Legyen szó koncertről, utcabálról, vagy akár sztárvendégek közönségének bemelegítéséről,az EnterTrain Party Band garantálja, hogy „rock'n'roll száll az utcán át,odavonzzuk a lányok táborát”! CÉGES RENDEZVÉNY, vagy HÁZIBULI Elengedhetetlen kelléke a jó party zenekar.Egész estés élőzenei műsorunk, koncerthangulatot varázsol a rendezvény helyszínére!Széles repertoárunknak köszönhetően mindenki megtalálja a kedvére valót, az igazi retro slágerek mellett a mai sikerlisták dalait is örömmel játsszuk, minden igényt kielégítve. ESKÜVŐ Hatalmas örömmel és odaadással támogatjuk a házasulni vágyókat! A párok számára a saját esküvőjük az egyetlen és legfontosabb. Akkor és ott számunkra nem létezik más, csak Ti! Egy esküvőről három emléke marad a násznépnek: „A menyasszony gyönyörű volt, a vacsora páratlan és hatalmasat buliztunk”. Ez utóbbi a EnterTrain Party Band feladata, hogy a napotok még emelkedettebb hangulatban teljen és fergeteges buli hangulatot varázsoljon a tánctérre.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Pacsirták
Raj Zsuzsanna A Pacsirták legidősebb tagja 1980.03.09.-én született Nagykanizsán ugyan abban a kórházban, sőt ugyanattól az anyától és apától, mint a Szilvi, tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy zenei együttműködésük nagyon fiatalon indult. Édesanyjuk elmondása szerint az esti fürdetéseknél már kánont énekeltek, ami a kritikusok szerint persze nem volt több puszta gyereksírásnál, de a kákán is csomót keresők mindig is akadtak. Gondolhatjuk, hogy ezek után egyenes út vezetett a Zeneiskolába, ahol zongora 6 éves kínzása mellett jutott ideje évekig a gitárhúrokat is szaggatni. A Nagykanizsai Fúvós Zenekar oszlopos tagja, ahol szaxizik (b tenor).Egy ilyen muzikális családban elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb zenekarrá szerveződjenek(lásd.:Kelly Family), tehát 2006-ban megalakult mindannyiunk örömére a Pacsirták duó, és első hallásra bármily hihetetlennek is tűnik a hölgyek nem csak nagyon dekoratívak, hanem énekelni is tudnak. Aki nem hiszi bátran vegye meg a lemezüket - mert illegálisan lemásolni, vagy letölteni csúnya dolog. Raj Szilvia A Pacsirták legfiatalabb tagja 1982.10.10.-én született Nagykanizsán, cáfolva azt a tényt, hogy a legtöbb gyerek a 9.hónapban születik. Zenei tehetsége már korán megnyilvánult abban, hogy szerette a Mozart csokit. Járatták is zongoraórákra vagy 6 évig, és ének képzésre is 7 évig, de ennek ellenére muzikalitását nem tudták teljesen kiírtani. A vendéglátó iparban már régi zenésznek számít (24 év), követve a nagy elődök nyomdokait ő is itt szerezte előadói rutinja javát. Csoda, hogy mindezek mellett képes volt leérettségizni, elvégezni az idegenforgalmi technikumot, a banki szakügyintézői sulit. Persze amatőr előadói pályáját sem adta fel végleg, és rajongói megcsodálhatják tehetségét más műfajokban is. 2018-ban megjelent első saját daluk Oda van a legény a leányért címmel, melynek videoklipje lassan 2 milliós nézettségnek örvend a Youtube csatornájukon. 2021-ben megjelent harmadik nagylemezük a Mistral Music Kiadó jóvoltából ,,Oda van a legény a leányért" album címmel, melyen nagyrészt saját szerzemények szerepelnek. Legnagyobb siker számukra, hogy négy daluk az Oda van a legény a leányért, az Elmentél, a Piros csizmám jaj, de kifényesítem és a Táncra fel bekerült a Magyar Nótakincs IV. kötetébe magyar és angol nyelven.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Digital Scream
A csapat érdemeit nem kell bemutatni hiszen azon kívül hogy 1992 és 1996 között kiérdemelték a legtöbb fellépést elérő zenekar címét, minden albumuk aranylemez lett, állandó szereplői voltak (néha egyszerre 2 albummal is) a Mahasz Top 40 Album eladási listának, sőt volt rá példa hogy a 3. helyen előzték be Zámbó Jimmy-t , de elsőként használtak hazánkban olyan hangszereket samplereket ami 2018-ra már alapkövetelmény lett a zeneiparban.Szintén ők vállalták fel először hogy feldolgozásokat csinálnak ami addig nem volt trend,manapság pedig tudjuk szinte már kötelező elem.A tagok az eltelt években sem tétlenkedtek, a háttérben produceri tevékenységet folytattak,melyből külön kiemelhető a frontember DJ Yano, aki Yan De Mol művésznéven saját felvételeket is készített a nyugati lemezpiacra, producerkedett és remixelt, hihetetlen népszerűségre tett szert a Szulejmán TV sorozat betétdalának táncolható verziójával világszerte ahol vetítik a sorozatot .Partnerei között említhető C.C.Catch, akinek I can loose my heart című dalára készített remixe a Youtube-on már 5 millió feletti megtekintésnél jár.Ha lehet azt mondani emelt a téten és a tavalyi évben részt vett a Thomas Anders (Modern Talking) általt meghirdetett nemzetközi remix versenyen melyet a barátjával (Follow The Sunlight) közösen készített dallal meg is nyertek, nagy nevű producereket és együtteseket megelőzve.A 2015-ben a Digital Scream – Gold című válogatáslemezük megjelenésének kedvező eladásai és fogadtatása után jelenleg a 2018 őszén megjelenő albumukon dolgoznak de most 2018 júniusban megjelentették a beharangozó kislemezt (maxi single) mely egy 1977’s Corvina dal az Álmaidban visszatérek korszerűen hangszerelt feldolgozása, ami a szerzők Szigeti Ferenc és Soltész Rezső engedélyét és tetszését is elnyerte valamint a megjelenés hetében a hivatalos Mahasz kislemez listán a 14. helyen nyitott !!! 2021-ben ismét leporolták egy régebbi slágerüket ,mely dal annak idején sok szerelmespárnak okozott örömet . A Nagy Szerelem 2021 című maxi kiadvány azonnal a Mahasz Kislemezlista 15. helyén találta magát. Miután előző válogatáslemezük a 'Gold' minden példánya elfogyott ismételten kiadtak egy válogatásalbumot de immár a felfrissített verziójuk dalokból 'Best of Mixx' névvel . Újra járják az ország szórakozóhelyeit, telt házas rendezvényeken vesznek részt, frissített repertoárral amelyben a régi slágereik hallhatóak updatelt verziókban és a régi hagyományt követve ma is feltűnő a csapat megjelenése a fellépéseken.Mindazoknak ajánlom akik Retro vagy Magyar Partyt szerveznek, falunapokra és egyéb rendezvényekre. Nagyobb eseményeknél van lehetőség plusz táncosok vagy zenészek, szintetizátor és elektromos dob bővítésére. A csapattal a fellépés után mindig mód van autogramm osztásra és közös fényképezkedésre.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Midnight Boogie
Zenekarunk az egyedi karakteréről ismert közönségkedvenc Gál Csaba Boogie vezetésével 2015 óta szórakoztatja a hazai és nemzetközi közönséget esküvőkön, céges partikon, városi rendezvényeken, bálokon. Tagjaink profi zenészek,összesen több, mint 100 évnyi tapasztalattal a hátuk mögött. Folyamatosan bővülő repertoárunkban megtalálhatók a legnagyobb hazai és nemzetközi slágerek az 50-es évektől napjainkig. Megtáncoltatjuk a szomszéd srácot, az unokahugodat, a polgármestert, az igazgató urat, a nagymamát, megénekeltetjük a vólegényt. Csináljunk együtt egy felejthetetlen bulit, mi adjuk hozzá a tapasztalatainkat , a technikát és megvalósítjuk az ötleteidet. Ha még nem győztünk meg, nézd meg bemutatkozó demó-videónkat a videók menüpont alatt. Ha kérdésed van, ne habozz, az oldal alján található elérhetőségeken keresd Boogie-t. Rólunk - hogyan dolgozunkAz már csak természetes, hogy a zenekarban profi zenészek muzsikálnak. A közreműködő tagok saját jogon is a legkülönbözőbb zenei színpadokon bizonyítottak már, legyen az egy intim klub, kocsma, a Marriott hotel bálterme, vagy egy sokezres tömeg által látogatott fesztivál nagyszínpada. Az a kettesért megy, hogy hangszereink, kiegészítő felszereléseink profi munkavégzésnek megfelelőek. A helyszín típusához optimalizált hang- és fénytechnikát viszünk - ha szükséges - a megrendelővel történt egyeztetéssel összhangban. Magától értetődik, hogy pontosan érkezünk, hogy a megrendelővel a rendezvény előtt folyamatosan egyeztetünk, hogy mikor elkezdődik a parti, már nyugodtan élvezhesd az estét. Azt mindegyik ilyen zenekar tudja, hogy széles repertoárt játszik, hogy el kell játszani "azokat" a dalokat. 🙂 Amivel mi többek vagyunk: #atezenekarodLegyél te a sztárvendégünk, énekelj velünk a színpadon! Lepd meg a párodat egy gyönyörű dallal vagy énekeljetek egy dögös duettet! Mi segítünk a felkészülésben. Ha szeretnéd, meghívjuk a kedvenc sztárodat. Nem tudsz olyat kérni tőlünk, amiben ne lennénk partnerek. Együtt kitaláljuk! #mindenkitancolA zenekar folyamatos tréningben van, a szórakoztatásban nem csak rutinosak vagyunk, de mi minden alkalommal úgy állunk a színpadra, hogy ez lesz a legjobb este. Éppen ezért nálunk nincsen előre megírt műsor, a közönség, a vendégek rezdülésére mi azonnal reagálunk. A számok rég fejben vannak. A többi meg nekünk is csak önfeledt játék. #nemmulatasiInkább nem játszunk mulatós slágereket. Nekünk sem pályánk zeneileg, de sokszor előfordul, hogy például egy-egy esküvőre a házasulandó pár sem szeretne ilyen zenét. Annyi kompromisszumra hajlandók vagyunk, hogy hozunk magunkkal olyan dj-t, aki messzemenőkig megfelel az ilyen igényeknek. #nemiszikazenekarAz egész estét elronthatja, hogy ha az ünnepség során a zenekar egyik-másik tagja túlságosan is "ellazul". A zenészekről sokan azt gondolják, hogy hajlamosak az iddogálásra, de mi a buli végéig maradunk az üdítőzésnél, hogy a parti teljes hosszában a maximumot tudjuk nyújtani mind a műsort, mind az esetlegesen felmerülő kérések teljesítését illetően. #jesz_oke_dollarAz biztos, hogy a zenekar nem ezen a szinten bánik a külföldi közönséggel. Bejártuk Európát Helsinkitől a Kanári-szigetekig. Ismeretlen és a legkülönbözőbb korú, összetételű soknemzetiségű vendégsereget kellett nap mint nap szórakoztatnunk, táncra bírnunk. #noplaybackA zenekar kizárólag élőben játszik. Nincsenek előre felvett alapok, vokálok, hangszerek!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Doree
Született: február 27Csillagjegye: HalakTestvérek: 1 fiútestvérLakhely: SzolnokKedvenc szín: Fekete és FehérKedvenc étel: Mindenevő, de a pacal a kedvencKedvenc ital: Whisky, pálinkaAmit nem szeret: Nincs ilyenKedvenc könyv: Szerelmes regényekKedvenc film: Dirty Dancing, Szerelmünk lapjaiKedvenc előadó: Sok vanKedvenc színész, színésznő: Nicole Kidman, Patrick Swayze 13 éves koráig csak édesapja révén volt része életének a zene -, aki zenekarban dobolt -, de ekkor mér kezdte érdekelni a színpad világa. Majd édesapja zenekarában először csak táncolt, majd később énekelni kezdett. Ezután próbálkozott különböző alacsonyabb kategóriás tv műsorokban, ahova lehetősége nyílt, majd 2016-ban a Muzsika Tv Frédy Show című műsorába is kapott egy lehetőséget. Ebben a másorban figyelt fel rá mostani managere, Gabriello, aki egyben a dalai szerzője is lett. Természetesen, a régi kapcsolatok is maradtak, így Rácz Aladárra, "Alival", és Szász M. Attilával sem váltak el útjai. 2016-ban feltűnt a Házibuli Attilával, szintén Muzsika Tv-s produkcióban, majd egyre többet szerepelt másutt is. Bár lojális maradt a Muzsika Tv-hez, az akkoriban még Suzy és Jollyként tevékenykedő sztárpár meghívására, egyre többet lépett fel a Zenebutik különböző műsoraiban is, mint pl a Wellness Buli Hétvége, Lesz ne mulass, Bakelit Fesztivál, Dalpresszó és sztár mulató. De meghívást kapott a Kedvenceink kedvencei című beszélgetős műsorba. Számtalan dala kering a virtuális térben, s 2020-ban leforgatta első videoklipjét, melynek címe, Szeress úgy, mint rég... volt. De tervei között számtalan új dal és klip is szerepel, s nemcsak a mulatós vagy pop vizein evez, hanem egy merész húzással belekóstolt a hip-hop műfajba is. A social médiában egyre több követőt tudhat magáénak, s dalai gyorsan közkedveltté válnak. Szabadszájú, őszinte, de ugyanakkor nem hivalkodó előadó, aki szerénysége mellett mindig szeret újat és újat tanulni, hogy fejlődése ne álljon meg. Ilyen mérföldkő volt számára az a felkérés, melyet Nótár Marytől, kedvenc előadójától kapott a Dana-Dom című műsorba, ahol hangjavító technikai segítség nélkül kellett minden előadónak énekelnie, cigányzenekar kíséretében. S persze, még mindig nincs vége, hiszen 2021-ben is rengeteg kihívás vár még rá.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Sztojka Tibi
Kedves szervezők! A NOLO Sound produkció bemutatja és figyelmébe ajánlja SZTOJKA TIBI a SLÁGER TV előadója, az alkalomhoz illően összeállított, Sláger, Mulatós, illetve saját dalok színes ás változatos zenés műsorát! Amennyiben felkeltettük figyelmét, örömmel várjuk a megrendelést!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
HASHTAG A Party Band
Fiatalos és lendületes formáció amely tökéletes választás táncos rendezvényekre mint például céges partik, fesztiválok, városnapok, falunapok, születésnapok és esküvők.Műsoruk a 60-as évektől napjainkig tartó zenei korszak top 10-es slágereit öleli fel, elsődleges céljuk vendégeik magas szintű szórakoztatása. A te bulid – a te választásod! Ha jó partyt akarsz, jó döntéseket kell hoznod. Hidd el, menni fog!Kérj ajánlatot!
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Syconor együttes
Az elkövetkező időszak koncertjeinek tervezéséhez, nagyobb társasági összejövetelek és táncos rendezvények fellépőjeként egy klasszikus nosztalgia pop zenekart szeretnék ajánlani! Különös tekintettel a közeljövőben aktuális évbúcsúztató céges összejövetelekre, exkluzív eseményekre és Újévi műsorok zenei szolgáltatására. Ezen kívül a jövő évi családi napokra, gasztronómiai fesztiválokra, sörnapokra, bor hétvégére, falunapokra és városi rendezvényekre is lefoglalható a zenekar. A Syconor 1962-ben alakult, és hamarosan 60 éves lesz. A mai napig tartó hosszú pályafutása során számtalan magyar hírességnek adott kiugrási lehetőséget. PL: Barta Tamás (Syrius, LGT, Hungária) Fenyő Miklós (Hungária) Sipos Péter (Juventus, Hungária) Kovacsics András (Omega, Olympia, Universal) Csomós Péter (Juventus, Tűzkerék, Hungária) és ide tartozott még ebből az időből Dolly (Hungária, Dolly Roll) is. Ezek az előadók hamarosan nagy népszerűségre tettek szert, mivel gyakran hallhatóak és láthatóak voltak könnyűzenei műsorokban, fesztiválokon. Ebben az évben a SYCONOR együttes korábbi szerzeményeit újra feldolgozta, hangszerelte a mai kor igénye szerint, és ezekkel a számokkal szeretne koncertezni országszerte. Két fajta élőzenei szolgáltatást tudunk nyújtani: · Klasszikus könnyűzenei koncert, amikor a saját szerzeményeink közé néhány régi slágert is beteszünk. · Egész estés zenei szolgáltatás, amikor a zenekar 3x1 órát játszik, közben 2x15 perc szünettel. Ezt inkább különféle társasági, táncos összejövetelek alkalmával, bálok, vendéglátó egységek szolgáltatásaként rendelik meg. Meghatározott zenei műsorrendet játszunk. Akár melyik típusú előadás esetén a feltétel, hogy nincs „szív küldi”, kívánság zeneszám és mulatós zenekérés. Bízom benne, hogy valamelyik élő zenei szolgáltatásunk elnyeri az Önök tetszését, és hamarosan elhangzanak a Syconor együttes ismert dalai! Kisebb rendezvényekre, klubkoncertekre saját hangosítással rendelkezünk. Szilveszteri műsor díja külön megegyezés tárgyát képezi !
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Vincenzo
Vincenzo egy tehetséges magyarországi mulatós zenész, aki a saját hangstúdiójában dolgozik, zongorán és gitáron játszik, valamint énekel is. Az elmúlt években számos felkérést kapott fesztiválokra és falunapokra, ahol a jó hangulat mindig fő szerepet játszik. Fellépésein mulatós mixek, saját dalok és ismert slágerek csendülnek fel, amire a közönség garantáltan tud bulizni. Érdemes kiemelni, hogy Vincenzo-ban némi roma vér is van, ami szintén hatással van zenéjére és stílusára. Vincenzo zenéjének stílusa egyedi és egyedülálló, ami miatt a rajongói tábor folyamatosan növekszik. Ha valaki egy jó hangulatú és felejthetetlen élményre vágyik, akkor Vincenzo zenéjére érdemes figyelni.
Az árak megtekintéséhez és a további funkciók használatához kérjük vagy regisztráljon itt!
Keresés szűrése
Szűrés

Keretbeli felugró ablak(ok)

Időtúllépés

Időtúllépés

Kereséseinek száma meghaladta
az öt lehetőséget,
A további böngészéshez lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Típus

Típus

Regisztráció

Belépés

Regisztráció

Regisztráció

Az oldal használata regisztrációhoz kötött.

Szociális

Regisztráljon az alábbi lehetőségek egyikével

vagy

Regisztráció

A név megadása kötelező.
Az e-mail cím megadása kötelező.
A telefonszám megadása kötelező.
A jelszó megadása kötelező.
Az adatkezelési irányelvek elfogadása kötelező
A felhasználási feltétek elfogadása kötelező.
A KoncertBooking vízjeles cover fotó használata kötelező.
Van már profilod? Jelentkezz be!

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette jelszavát, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Elfelejtett jelszó

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Amennyiben nem kapta meg az aktiváló emailt, az alábbi mező kitöltésével, e-mail címének megadásával igényelhet újat.

Aktiváló email újraküldése

Kérjük írja be a felhasználójához tartozó email címét.
Nincs még profilod? Regisztrálj itt!

Jelszó megújítása

Jelszó megújítása

Ha elfelejtette a jelszavát, küldünk Önnek egy linket, amivel létrehozhat egy új jelszót, és visszajuthat a fiókjába.

Jelszó megújítása

Kérjük írja be új jelszavát.
Kérjük írja be új jelszavát mégegyszer.

Figyelem!

Figyelem!

A funkció használatához kérjük lépjen be
vagy regisztráljon itt!

Meghívó küldése

Elfelejtett jelszó

Siker!

Siker!

Figyelem!

Figyelem!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Kiemelt nap!

Kiemelt nap!

A listában szereplő árak eltérhetnek! Kérem kérjen a chaten felvilágosítást!

Figyelem!

Éjfél utáni fellépések esetén a helyes keresési dátum az újonnan induló nap dátuma. Pl. Egy szombaton kezdődő klub fellépés éjfél utáni időpontja vasárnap 01:00 kor keresendő!

Figyelem!

Figyelem!

Az aktivációs linked érvényessége lejárt! A Belépés/Aktiváló email újraküldése menüpontból kérhetsz újat.

Keresés mentése

Keresés mentése

Keresését hozzáadhatja a naptárához, így az eseményben lévő linket megnyitva mindig friss találatokat kaphat.

Kiemelt nap!

Előadói lista küldése

Hibás emailcím!
Nincsenek előadók kiválasztva

Ajánlat küldése

Ajánlat küldése

Hibás emailcím!

Listázó linkjének küldése

Listázó linkjének küldése

Hibás emailcím!
Név megadása kötelező!
Bezárás